Perzonalizujeme obsah PriemyselnýDom.sk pro Vás a zobrazujeme vám relevantní nabídky na základě vašeho chování na webu.
Setrváním na našem webu nebo kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu můžete nastavit nebo vypnout v Nastavení soukromí.

Najpredávanejšie

Výrobci:
Cenový rozsah:
  1041 - 1042 €
Zoradenie: Nyní se zobrazuje 1 položek z 1
95%
Nedostupné
  1 041,25 €
Ideálne pre stredne veľké záhrady až do 700 m². Nová robotická kosačka so Smart Auto plánovaním a inteligentnou navigáciou je rýchlejšia a obratnejšia než iné robotické kosačky. Kosačka WR142E je vybavená funkciou Cut to Edge, čo ju dostane čo najbližšie k okraju vášho trávnika. Kosačka Landroid je bezpečná, tichá a je vybavená batériou, ktorá sa hodí do ktoréhokoľvek bezdrôtového nástroja Worx 20V. Prvá úplne prispôsobiteľná robotická kosačka na trhu. Môžete tiež vylepšiť svoj Landroid pomocou piatich jedinečných možností.
 
  • Perfektný pre stredne veľké záhrady do 700m2
  • Smart Auto plánovanie
  • Technológia AIA. Obratnejšie a rýchlejšie ako iné.
  • Funkcia Cut to Edge je pre lepšie dokosenie až k okraju vášho trávnika.
  • Worx PowerShare. Landroid môže zdieľať batériu so všetkými bezdrôtovými nástrojmi Worx 20V.
  • Automatické aktualizácie pomocou Over the Air
  • Výška kosenia 30-60mm. Šírka kosenia 180mm.
 
Inteligentná robotická kosačka
Táto úplne nová kosačka Worx Landroid automaticky vie, čo je každý deň pre váš trávnik najlepšie. Prispôsobí sa veľkosti a tvaru vášho trávnika a rýchlosti rastu trávy. Nepretržite sa učia vďaka našej flotile tisíce robotických kosačiek, ktoré sú prepojené, a pravidelne sa aktualizuje. Je agilná, bezpečná, presná a má množstvo prispôsobiteľných funkcií.
 
Inteligentná navigácia pre rýchlejšie pokrytie
Technológia AIA umožňuje kosačke Landroid pokosiť váš trávnik oveľa efektívnejšie, než ako je to pri konvenčných robotických kosačkách. Ako najagilnejšia robotická kosačka na trhu sa ľahko dostane aj do úzkych priestorov, kam si iné kosačky netrúfnu.
 
Manikúra pre váš trávnik
Vďaka kosačke Landroid čoskoro spoznáte skutočný rozdiel. Výrazne zlepší zdravie a vzhľad vašej trávy. Každodenným kosením zlepší hustotu trávy a zamedzí šíreniu buriny.
 
Používajte rovnaké batérie, ušetrite peniaze. (PowerShare)
Iba kosačka Landroid je napájaná batériou, ktorú môžete použiť pri všetkom bezdrôtovom náradí Worx. Nakúpte akýkoľvek počet náradí bez toho, aby ste k nim potrebovali zakúpiť aj batérie a nabíjačky. Zvládnite toho viac bez toho, aby ste platili viac.
 
Nová aplikácia Landroid
Táto aplikácia je integrálnou súčasťou systému Worx Landroid. Okrem základných informácií ponúka aj obrovský rad funkcií, vďaka ktorým získate maximálnu výkonnosť a pohodlie. Stiahnite si túto bezplatnú aplikáciu teraz a zoznámte sa s Landroidom, ešte než ho zakúpite.